2013. január 23., szerda

Mi része a valóságodnak, és mi nem?

A valóságról írni, nagy falat.
Megpróbálom apróbb darabokban, még emészthető részekben elmondani, ami ezzel kapcsolatban ma megjelent bennem.

Minden a valóságod része, az is, amiről nincs tudomásod.
Minden, ami valaha volt, van és lehetett volna, lesz ... és még folytathatnám, itt van benned.
Egy "csomagban" benned van teljes lényed és e LÉNY minden tapasztalata és lehetősége.

Az általad is érzékelhető tartományba akkor kerül be, amikor valamely részét e mintázatnak, vagy nevezhetjük nyugodtan fraktálnak is, elkezded kibontani.

Figyelmedet ráveted és ezáltal kiválasztod.

Hozol egy választást, nem biztos, hogy tudatosan, de meghozod.
E választás mindig az önmeghatározásod talajáról indul el.
Akinek gondolod és érzékeled maga abban a pillanatban, az a részed választ.

Mindig választasz és sok részed van, ami folyamatosan ezt teszi.
Ezáltal több dimenzióban létezel, hiszen soha nem vagy ugyanolyan.

Ezek a párhuzamos választások párhuzamos valóságokat hoznak létre, melyekre egyben rátekinteni tudatosságod növekedésével tudsz, amikor e többszörös lényednek tudatára ébredsz és képes vagy ebben a sokdimenziójú világodban tudatosan mozogni, forgolódni. Ez egy folyamat, nem lehet és nem érdemes siettetni. A figyelem megtartása segít, de tudnod kell, hogy a figyelem, bár fontos, de nem elegendő ahhoz, hogy TELJES LÉNYEDNEK TUDATÁBAN légy.

Ehhez kell még valami, ami egy másik részed tulajdonsága, a BEFOGADÁS.

Ha most erre így egyben ránézel, láthatod a mintát, ahogyan a benned élő NŐ ÉS FÉRFI összefonódik. Mindkettőjük lénye kell ahhoz, a LÉNY BENNED TELJES LEGYEN.

E két képesség, a FIGYELEM és a BEFOGADÁS ritmusosan változó és egyre táguló együttműködése az, ami elvisz önmagad TELJESSÉGÉHEZ. A közeg, amiben ilyenkor mozogsz, a SZERELEM.

Minden egyes részed része a teljességednek ezért az egyik legfontosabb kulcs az elfogadás. Amit önmagadban még nem tudsz elfogadni, kívülre helyezed és tükörként nézegeted a külvilágban.

Ahogy beemeled e kívül is megmutatkozó részeidet is a TUDATOS BEFOGADÁS/BEÉLÉS révén, részeiddé válván kioldják azokat a kötelékeket, melyekkel külső megnyilvánulásaikhoz kötötted magadat.

AHOGY TUDATOSSÁGOD NÖVEKSZIK, ÚGY VAGY TUDATÁSBAN az adott dimenzió mentén meghozott VÁLASZTÁSAID KÖVETKEZMÉNYEINEK. A törvényszerűségek kitapinthatókká válnak, és amikor ez az oda-vissza hatás már nem hoz újat, elengeded és szintet lépsz, azaz egy másik irányból, egy másik minta révén, egy újabb választás révén kezded el kibontani világodat ...

Végtelen a mintázat, végtelenek a lehetőségeid, csak rajtad múlik, hogy mit választasz.

(Ha Te az UFO-kat akarod mindenáron látni és ezzel töltöd a napjaidat, hogy mikor ki és mit írt erről, ki hol és mit látott, akkor neked ez innentől a valóságod része lesz. Ha az összeesküvés-elmélet híve vagy, azt fogod behozni a világodba, hiszen ezzel foglalkozol nap-mint-nap intenzíven. De lehet, hogy a művészeteket, a zenét és a festést választod, vagy a táncot, ezáltal az lesz a valóságod része.)

A mintázat adott, hogy melyik részt nagyítod fel belőle és színezed ki napjaiddal, gondolataiddal, szavaiddal és érzéseiddel, rajtad múlik.

Mi lenne, ha valami olyat választanál, ami önmagában is gyönyörködtet és már színezése közben is ÉLTET?

Amihez nem kell más, csak Te, mégis megosztható és örömet okozó másoknak is, ha veled együtt csinálják, élik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Magamról

Saját fotó
I AM Light, Light, Light. I AM White, White, White. I AM pure, pure, pure. I cure, cure, cure. I cure the Land, the mind, the body. I cure the soul, the heart of everybody. I AM one of you and ONE of the ALL. I came from the SUN and came from the WHOLE. Dawn has come, I AM OM and MUM, SUN is ALL and bright, LOVE is FULL and light.

Translate