2012. október 29., hétfő

A megértés szikrái - Érzelmek 1.


Az érzelmek ugyanolyan koncepciók mint bármi más az életedben.

Mint a másoktól kapott gondolataid és hitrendszereid, csak sokkal mélyebbre vannak ágyazva és sokkal inkább képesek gúzsba kötni téged.

Ingoványos terület, mert itt valóban minden mindennel összefügg és sem logikusan, sem lineárisan nem visszafejthető maga a létrejött érzelmi gubanc, káosz, vagy összhang. Van és kész. Feloldásuk a nő számára életbevágóan fontos, mondhatnám elsődleges.

A tradíció nem foglalkozik az érzelmekkel és valljuk be a Nő útjával sem. Nem vesz erről tudomást. A Férfi útja több sávon és elég szélesen ki van taposva, néhol már aszfaltozva is, de azzal, hogy a Nő hogyan éri el az éberséget, nem foglalkoznak szent könyvek, sem "szent emberek" általában.

Érzéseim és tapasztalataim szerint a Nő - a benned lévő edény megnyitásának - útja azzal kezdődik, hogy ezt az érzelmi edényt a lehető legmélyebben bejárja és felszínre hozza azokat az érzelmi mintázatokat, melyek őt öntudatlanul vezetik, rossz esetben rángatják.

Nem tudja másképpen csinálni. A érzelmi testet kell először megtisztítania és kiürítenie ahhoz, hogy tovább léphessen és ébersége tartóssá válhasson.

És ez a folyamat sohasem ér véget.

Amikor először kiüríted ezt az edényt, megtanulsz valamit önmagadról mint Nőről, de a tanulás és a folyamatos "tisztálkodás" sohasem ér véget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Magamról

Saját fotó
I AM Light, Light, Light. I AM White, White, White. I AM pure, pure, pure. I cure, cure, cure. I cure the Land, the mind, the body. I cure the soul, the heart of everybody. I AM one of you and ONE of the ALL. I came from the SUN and came from the WHOLE. Dawn has come, I AM OM and MUM, SUN is ALL and bright, LOVE is FULL and light.

Translate