2012. november 8., csütörtök

A megértés szikrái - Árnyékok 1.

Van olyan, hogy az árnyékok földjén lépkedünk. Itt saját árnyékaink hirtelen láthatóvá válnak, leválnak rólunk és elénk állnak, hogy még egyszer utoljára jól megijesszenek, mielőtt szétoszlanának figyelmünk fényében.

Kettőt már sikerült meglátnom, megláttam a harmadikat is.

Ő nem annyira régi - bár ki tudja - érzéseim szerint ebben az életemben keletkezett, viszont nagyon-nagyon tud akadályozni. Szabotál és félelemből cselekszik.

...

Van olyan, hogy az árnyék megmutatja magát. Aztán pedig rád ugrik. Ugyanis egyvalamitől még jobban fél, mint a fényedtől ....  egy olyan Létezőtől, aki már látja.

Számára a JELENLÉT FÉNYE ijesztő. Mindent meg is tesz, hogy nehogy arra menj. De amikor már nagyon szorít és toporzékol, tudhatod, hogy jó felé mész. Korlátaid feloldása következik, és ebben HATÁRAIDAT FÉLELMEID JELZIK legmegbízhatóbban.

Szeresd a félelmeidet, öleld őket magadhoz, ne taszítsd el, inkább figyelj és köszönd meg nekik, hogy vezetnek. Csak rajtad múlik, hogy megijedsz-e félelmetes papírálarcaiktól, vagy nevetve eloszlatod őket bátorságból és fényből szőtt cselekedeteiddel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Magamról

Saját fotó
I AM Light, Light, Light. I AM White, White, White. I AM pure, pure, pure. I cure, cure, cure. I cure the Land, the mind, the body. I cure the soul, the heart of everybody. I AM one of you and ONE of the ALL. I came from the SUN and came from the WHOLE. Dawn has come, I AM OM and MUM, SUN is ALL and bright, LOVE is FULL and light.

Translate